Achtergrond en ervaring

Ik ben geboren in een familie van ingenieurs en ondernemers. Mijn fascinatie voor technologie is eeuwig. Ik heb mijn ervaring met disruptive business modellen opgedaan als marketing manager van Autotrack en Independer.nl. In die startups leerde ik hoe je samen met anderen technologie kan gebruiken om een hele bedrijfstak binnen drie jaar totaal te ontwrichten. 

Met de oprichting van het bedrijf RobotXperience in 2009 kreeg technologie nog meer plek in mijn werk. Vanuit het onderwerp robots was de link met de exponentiële groei van technologie snel gemaakt. Ik zag toen in dat we op dit moment in de meest bijzondere tijd ooit leven. 

Ik ben mede-oprichter van www.robots.nu, www.robotzorg.nl, www.robotverhuur.nl. Ook ben ik jarenlang als gastdocent verbonden geweest aan Nyenrode Business Universiteit waar ik aan het Executive MBA managers inspireerde om na te denken over de gevolgen van technologische ontwikkelingen voor hun klanten en dus hun eigen bedrijf.  Als adviseur van de Telders Stichting zit ik in een commissie die een boek schrijft over de toekomst van werkgelegenheid.

Reviews Randall

Voor reviews van recente keynotes van Randall kijkt u op de review pagina

Keynote spreker

Randall is een ‘disruptive technology strategist’ voor uw keynotes en specifieke workshops. Dagvoorzitter voor innovatiedagen en congressen. Bent u op zoek naar een enthousiaste keynote spreker voor uw event? U kunt mij bereiken op 06-29604036 / randall@robotxperience.com of onderstaand contactformulier.

Advies diensten

Mijn expertise wordt regelmatig ingezet bij bedrijven die sterk innovatieve groeiplannen hebben. Dit is altijd maatwerk. 

Referenties Randall van Poelvoorde spreker exponentiele technologie