Humanizing Tech Talks

Samenwerking tussen mens en technologie is het thema van de 21e eeuw.

In de inspirerende en duidelijke Humanizing Tech Talks van Randall van Poelvoorde legt hij uit welke technologieën van grote invloed gaan zijn en hoe deze werken.

De ontwikkeling van robots

In deze Humanizing Tech Talk praat Randall van Poelvoorde je bij over de ontwikkelingen van robots. Wat kunnen ze nu en wat kunnen ze in de toekomst? Kijk mee!

Elon Musk

Randall van Poelvoorde vertelt in deze Tech Talk over een van zijn grote inspiraties: Elon Musk! Kijk maar mee!

Gezondheidszorg

In deze Humanizing Tech Talk praat Randall van Poelvoorde je bij over ouder worden, ons lichaam en de toekomst van de gezondheidszorg. Hoe denk jij dat de toekomst eruit ziet? 

Telepresence technologie

In deze Humanizing Tech Talk van Randall van Poelvoorde gaat hij dieper in op Telepresence technologie. Wat is het, hoe werkt het en waar kan het voor gebruikt worden? Kijk maar mee!

Robots en koffie halen

Waarom kunnen robots nog geen koffie voor ons halen? Randall van Poelvoorde legt het in deze Humanizing Tech Talk uit. Kijk mee!

Technologie en duurzaamheid

Randall van Poelvoorde legt in deze Tech Talk uit waarom hij voorspelt dat we binnen 10 jaar al onze energie duurzaam kunnen opwekken. Kijk mee!

Kunstmatige Intelligentie

Randall van Poelvoorde vertelt over Kunstmatige Intelligentie en de mogelijkheden en gevaren ervan. Kijk mee!

Gaan mensen op robots lijken

Randall van Poelvoorde legt uit waarom in de toekomst mensen steeds meer op robots gaan lijken. En hoe die verandering zal plaatsvinden. Kijk mee!

Open Data

Randall van Poelvoorde vertelt over de gevaren van Big Data en de mogelijkheden van Open Data. Kijk mee!

Autonome auto's

Randall van Poelvoorde legt uit waarom in de toekomst niemand meer een auto zal hebben en wat de gevolgen daarvan zijn. Kijk mee!

Spraakherkenning

Communiceren met machines en robots, hoe werkt dat? Randall van Poelvoorde legt het uit in Randall’s Humanizing Tech Talk over spraakherkenning. Kijk mee!

1000 miljard dollar bedrijven

In deze Humanizing Tech Talk van Randall van Poelvoorde vertelt hij over bedrijven die de magische grens van 1000 miljard dollar overschrijden en waarom. Kijk mee!

Dag van de digitale overheid

Randall van Poelvoorde heeft voor de Dag van de Digitale Overheid 2018 een mini-keynote opgenomen over exponentiële technologie. Kijk mee!