Ik lijk wel geboren als een internationaal keynote spreker. Afkomstig uit een familie van ingenieurs en ondernemers kon ik al volzinnen praten toren ik net wee jaar was. Mijn fascinatie voor technologie is eeuwig. Ik heb mijn ervaring met disruptive business modellen opgedaan als marketing manager van Autotrack en Independer.nl. In die startups leerde ik hoe je, samen met anderen, technologie kan gebruiken om een hele bedrijfstak binnen drie jaar totaal te ontwrichten.

Met de oprichting van het platform RobotXperience in 2009 kreeg technologie nog meer plek in mijn werk. Vanuit het onderwerp robots was de link met de exponentiële groei van technologie snel gemaakt. Dat was het moment dat ik inzag dat we op dit moment in de meest bijzondere tijd ooit leven.

Internationaal keynote spreker

Ik ben medeoprichter van www.robotxperience.comwww.robots.nu, www.robotzorg.nl, www.robotverhuur.nl. Daarnaast ben ik jarenlang als gastdocent verbonden aan geweest aan Nyenrode Business Universiteit. Daar inspireerde ik aan het Executive MBA managers om na te denken over de gevolgen van technologische ontwikkelingen voor hun klanten en dus hun eigen bedrijf. Als adviseur van de Telders Stichting zit ik in een commissie die een boek schrijft over de toekomst van werkgelegenheid. Mijn laatste venture is The Metacompany. 

Wanneer u mij boekt, boekt u een ‘disruptive technology strategist’ voor uw keynotes en specifieke workshops maar ook een dagvoorzitter voor innovatiedagen en congressen.