Randall van Poelvoorde

Randall van Poelvoorde

Oprichter RobotXperience, keynote speaker

Randall heeft sinds 2017 keynotes gegeven voor onder andere de volgende organisaties: Bovag, EMC2, Sakura, De Friesland, CED Groep, Alliander, Rabobank, Toyota, UWV, Sitichting Duurzaam Repareren, bedrijvengroep Putten, DAS Rechtsbijstand, Sint Lucas, La Futura, Air France-KLM, PvdA, ING, Basware, Advanced, Atradius, Loonaagifteketen, De Diamant, RST Advocaten, Gemeente Breda, Veris, Divitel, Woningcorporatie Zeeuwland, RDW, CFP Green Buildings, NVvA, Alliade, Mobility Media, Insinger Gilisssen bankiers, Nederlandse Vereniging Kindergeneeskunde, VGZ en Gemeente Drechtsteden. Inmiddels is hij zeer ervaren met meer dan 500 keynotes op zijn naam in zo goed als alle landen in Europa.

Klanten keynote spreker exponentiele technologie Randall van Poelvoorde
Referentie Atradius, keynote exponentiele technologie, Randall van Poelvoorde

“I just wanted to thank you for joining our recent Convention in Sweden, and for the excellent presentation that you delivered. We have received extremely positive feedback from our guests, and your contribution – looking at the impact of artificial intelligence and robotics – was a key element that helped to create a succesful event. I look forward to the opportunity of working together again in the future”

Matthias Fischer

President and CEO , Toyota Material Handling

Referentie Atradius, keynote exponentiele technologie, Randall van Poelvoorde

Vernieuwend, inspirerend, maar ook best angstig en zorgwekkend. Randall van Poelvoorde neemt je vol enthousiasme en aandachtig mee in de wereld die in een razend tempo aan het veranderen is. Met pakkende en “sprekende” voorbeelden ligt hij zijn verhaal duidelijk toe.

In een korte tijd word je aan het denken gezet over de veranderingen die al gaande zijn, maar ook die nog staan te gebeuren. Zowel privé, zakelijk en in de wereld om ons heen. Heel leuk!”

Kariem Eliasar

Senior Manager Commercial, Atradius

Referentie Bovag, keynote exponentiele technologie, Randall van Poelvoorde

Op 16 november heeft Randall van Poelvoorde een keynote speech gegeven tijdens het jaarlijkse branche diner van BOVAG Truckdealers. Randall wist de aanwezigen van begin tot eind te boeien met zijn inspirerende verhaal. Het was goed te zien dat Randall zich had voorbereid waardoor hij een perfecte aansluiting vond bij de belevingswereld van de in de zaal aanwezige dealers.

Blik in de toekomst

Randall inspireert, adresseert, maar shockeert ook wel met zijn ‘wake-up call’. Een blik in de toekomst geschetst vanuit een hele realistisch scenario. Na afloop hebben we van veel aanwezigen de vraag gehad om op dit thema door te borduren waaruit blijkt dat het werkelijk gelukt is hen de ogen te openen voor wat er op ons afkomt. Maar ook dat afwachten niet de beste strategie is.

Aad Verkade

Branche Manager , Bovag

Referentie Atradius, keynote exponentiele technologie, Randall van Poelvoorde

“Randall is een briljant en verrassend spreker over de toekomst! Hij geeft inzicht in technologische ontwikkelingen tijdens een wervelende presentatie. Ontwikkelingen van robots tot biotech en van internet tot AI. 350 bezoekers van onze @cfpduurzaamheid Green Buildings Innovation Challenge hebben ademloos geluisterd en gaven een 9,3 voor de evaluatie. Van harte aanbevolen!”

Bram Adema

Directeur, CFP Green Buildings

Referentie Atradius, keynote exponentiele technologie, Randall van Poelvoorde

Wil je een spreker die helemaal thuis is in de wereld van Exponentiële Technologieën en de impact hiervan op ons leven, neem dan contact op met Randall van Poelvoorde. Hij weet op een zeer energieke en boeiende wijze het publiek te informeren, te verbazen en tot nadenken aan te zetten. Zijn verhaal is goed onderbouwd met actuele en pakkende voorbeelden. Naast dat zijn verhaal informatief en leerzaam is, is het ook nog gewoon leuk. Daar zorgt ook Pepper voor. Randall heeft gesproken op een thema-avond van AdVanced. We hebben veel positieve reacties ontvangen over de interessante avond. Het thema Exponentiele Technologieën leeft en heeft de tongen losgemaakt. Dat technologie ons leven ingrijpend gaat beïnvloeden, daar was iedereen het over eens. Wil je weten hoe? Vraag het Randall. 

Jurgen T.T.H. Pelgrim

Managing consultant, Advanced

Referentie Atradius, keynote exponentiele technologie, Randall van Poelvoorde

Randall was keynote speaker op onze conferentie over artificial intelligence – samen met Pepper. Randall spreekt met passie over het onderwerp, en dat slaat over op de zaal. Concrete voorbeelden, humor en de afwezigheid van ver-weg-scenario’s maakt dat de aandacht van het publiek geen moment verslapt. Ook ethische dilemma’s worden niet geschuwd – Randall is behalve een begaafd spreker ook goed in het laten ontbranden van discussie in de zaal. Een succesfactor van onze conferentie!

Léon Willemen

Strategisch adviseur, UWV Loonaangifteketen

Referentie Atradius, keynote exponentiele technologie, Randall van Poelvoorde

“Randall heeft bij onze bank voor beleggende klanten een presentatie gehouden over Robotica. Wat een interessant onderwerp! De klanten waren zeer positief, en ook verrast over de informatie en de snelheid waarop de technologie ons zal bereiken. Mooi om hierin meegenomen te worden in een energiek en enthousiast verhaal door Randall.”

Esther Meijnen-Holtkamp

Marketing en Communicatie, Rabobank Enschede-Haaksbergen

Keynote exponentiele technologie / gevolgen voor Big Data

Randall heeft op onze jaarlijkse EMC kick-off een zeer inspirerend verhaal gehouden over kunstmatige intelligentie en robotisering. Een geweldig verhaal wat ons bedrijf enorm aanspreekt, aangezien de groei van data de essentie is van ons business model.

Het inzetten van zijn robot bracht niet alleen humor, maar ook inzicht dat onze samenleving bijzonder snel aan het veranderen is. Randall gaf ons inzichten en reflecties waar wij in ons dagelijks werk met onze klanten mee te maken hebben. We hebben hier nog lang over nagepraat en wij vinden Randall een aanrader als keynote spreker om je organisatie op scherp te zetten.

Jan van Dellen

Enterprise Director, EMC

Keynote exponentiele technologie

Qua keynote heeft Randall’s verhaal de lading zeer zeker goed gedekt. Randall is een erg enthousiaste spreker die goed gebruikt maakt van het gehele podium en hierdoor ook de toehoorders goed blijft boeien. De robot geeft natuurlijk een extra “sexyness” mee aan het verhaal. Zijn Engels is prima verzorgd en ik denk dat iedereen de boodschap goed meegekregen heeft. Er werd na afloop veel gerefereerd aan exponentiële groei dus het kwartje is zeker gevallen. Al met al een zeer geslaagde keynote.

Chris Koeman

President , Sakura Finetek Europe

Keynote exponentiele technologie de Friesland

Op 24 september trad Randall van Poelvoorde op als keynote spreker op een innovatie bijeenkomst van het management van De Friesland Zorgverzekeraar.

Hij nam de mensen van De Friesland mee in ontwikkelingen die door de opkomst van exponentiële technologieën snel op ons afkomen. Aan de hand van een groot aantal voorbeelden in zorg en preventie  schetste hij een toekomstbeeld waarin nieuwe vormen van interactie tussen mens en machine de zorg betaalbaar en toegankelijk kunnen houden voor iedereen.

Een inspirerende sessie waar nog veel over na is gepraat!

Foppe Hemminga

Adviseur business- en klantinnovatie , De Friesland Zorgverzekeraar

VGZ keynote exponentiele technologie

Exponentiële technologie. Digitale revolutie. Wie is daar nou dagelijks mee bezig? Slechts weinig mensen beseffen hoe turbulent de wereld om hen heen is. Ontwikkelingen gaan razendsnel. Maar in het oog van de orkaan is het rustig.

Randall van Poelvoorde is als geen ander in staat om zijn publiek bewust te maken van de digitale revolutie. Met zijn aanstekelijke energie zit het publiek op het puntje van de stoel. Randall is slachtoffer van het positivo virus. Enthousiast vertelt hij over de geneugten van de technologische ontwikkelingen.

Mocht je een evenement energiek willen starten dan kun je dat gerust aan Randall over laten.

Hugo te Kaat

Senior ICT architect – Technologie, Beleid en Architectuur, Coöperatie VGZ UA