Keynote over de blockchain

Blockchain

Het begrip blockchain roept bij de meeste mensen beelden op van cryptocurrencies zoals Bitcoin en Ether. Zijn dat wellicht gehypte bijverschijnselen van blockchain? De essentie van de veranderende potentie van blockchain technologie wordt nog lang niet breed begrepen maar is essentieel.

Blockchain moet worden bezien in het licht van internet technologie, handel, waarde van digitale entiteiten en liberalisering. Randall kan uw publiek van een werkelijk functioneel begrip van dit fenomeen voorzien. Blockchain wordt door hem uit het rijk van de sprookjes getrokken zonder de fascinatie te verliezen.

Hoe blockchain meer invloed zal hebben dan men denkt

De essentie van blockchain is niet technisch maar functioneel. Als je nagaat dat er meer mensen in de wereld zijn zonder bankrekening dan met bankrekening, dan zie je in dat het huidige handels- en betalingssysteem onhoudbaar is. Als je snapt dat landen onbeperkt biljetten kunnen bijdrukken dan is het ook logisch dat geld gaat veranderen. Handel zal meer veranderen in de komende 10 jaar dan het de afgelopen duizend jaar is veranderd, en alle instituten die in handel zitten moeten mee. Banken, verzekeraars, tussenpersonen en kadasters. Alles zal op de schop.

Inspirerende spreker voor uw evenement

Randall van Poelvoorde inspireert organisaties en teams met zijn visie op exponentiële technologie en bedrijfsmodellen, kennis, enthousiasme en verbeeldingskracht.

Exponentiele technologie. kunstmatige intelligentie

Kunstmatige intelligentie

Slimmere analyses gebaseerd op meer en actuelere gegevens zorgt ervoor dat kenniswerk door accountants, medisch specialisten, advocaten en rechters beter ondersteund worden in hun werk. Beroepen gaan verdwijnen of veranderen daar waar extra kennis door technologie beschikbaar komt.

Exponentiele technologie, Robotica

Robotica

Veel exponentiële technologie komt samen in robots die mensen in het dagelijks leven gaan helpen, verzorgen en vermaken. Een deel van het dagelijkse routine hand- en denkwerk kan worden uitgevoerd door robots. Worden robots onze nieuwe vriend in huis?